Afspraak Bel App Mail

BPM taxatierapport

Bij het importeren van een auto, motor of camper vanuit het buitenland naar Nederland wordt er Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen (BPM) gerekend. Het juist berekenen van de BPM kan een complexe taak zijn, maar met behulp van ons geautomatiseerde proces kunnen wij moeiteloos en op de meest voordelig manier de BPM berekenen. Er zijn verschillende manieren om de BPM te berekenen, waaronder het BPM taxatierapport. Als u een voertuig met schade importeert, is het taxatierapport bijna altijd de meest voordelige manier om de BPM te berekenen. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

Maatwerk en nauwkeurigheid met BPM op basis van taxatierapport

In tegenstelling tot traditionele berekeningsmethoden, waarbij wordt uitgegaan van vaste afschrijvingstabellen, biedt het BPM taxatierapport een op maat gemaakte BPM berekening waarbij er rekening gehouden wordt met waardeverminderende factoren. Dit betekent dat het BPM bedrag flink kan dalen als er schade of andere mankementen worden meegenomen in de BPM berekening, ideaal dus als u een schadeauto importeert.

BPM tegenbewijs taxatie: de BPM schade taxatie


Een geïmporteerd motorvoertuig met schade kan in aanmerking komen voor een BPM tegenbewijs taxatie, ook wel schadetaxatie genoemd. Als blijkt uit het tegenbewijs taxatierapport dat de waarde van de auto lager is dan de dagwaarde volgens de afschrijvingstabel, kunt u besparen op de te betalen BPM. Simpelweg door het BPM tegenbewijs taxatierapport aan te leveren, ofwel een bewijsstuk dat de BPM waarde lager is dan de dagwaarde van de auto. Hierdoor kunt u exact aantonen wat de eerlijke en passende BPM berekening is die rekening houdt met het schadeverleden van het voertuig.

 

Let er wel op dat je alleen in aanmerking komt voor een BPM taxatierapport op het moment dat je voertuig geen zodanige gebreken heeft dat je niet mag deelnemen aan het verkeer. Als dit wel het geval is, zul je eerst de gebreken moeten verhelpen.

Gratis BPM indicatie

Gratis BPM indicatie

Laagste BPM garantie

Laagste BPM garantie

Binnen 1 dag geregeld

Binnen 1 dag geregeld

Landelijke service

Landelijke service

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

BPM rapport laten maken?


Wilt u ook genieten van de meest voordelige BPM? Dankzij onze unieke geautomatiseerde tool en ervaren specialisten kunnen wij snel en effici├źnt het meest voordelige BPM rapport opstellen. Binnen ├ę├ęn dag ontvangt u alle informatie die u nodig heeft om van de meest voordelige BPM te genieten!

 

Vul uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op om u te voorzien van het juiste advies en om een afspraak in te plannen. Zo weet u zeker dat u dat u voorzien bent van correct ingevulde BPM aangifteformulieren voor het laagste BPM bedrag.