Afspraak Bel App Mail

Wie zijn wij?


BPM Huys is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met BPM. Dankzij ons team van inhouse specialisten kunnen wij je binnen 1 dag voorzien van een volledig ingevuld BPM aangifteformulier, gebaseerd op het laagste BPM tarief.

Manager

Taxateur

Data Scientist


BPM Huys: Uniek door automatisering

Onze unieke werkwijze is gebaseerd op automatisering, waardoor wij de enige zijn die een volledig inzicht kunnen geven in de af te dragen BPM bedragen op basis van alle BPM aangifte mogelijkheden. Ons team van data scientists is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen ervoor dat onze eigen datasoftware en altijd up-to-date is, zodat jij gegarandeerd een eerlijke en nauwkeurige BPM indicatie krijgt. Bovendien zorgt de volledige automatisering voor correct ingevulde aangifteformulieren en een zeer snelle doorloop van het hele proces. Binnen een dag ontvang je van ons het complete BPM aangifteformulier!


Neem contact op

BPM kan op drie manieren bepaald worden, namelijk op basis van de afschrijvingstabel, de koerslijst of een taxatierapport. BPM Huys is de enige aanbieder die u inzicht geeft in de hoogte van de af te dragen BPM voor alle drie de mogelijke aangifte manieren. Op basis van het meest voordelige BPM bedrag, maken wij het volledige BPM aangifteformulier in orde.

 

In de meeste gevallen blijkt dat de BPM aangifte op basis van een taxatierapport het voordeligst is. Onze erkende taxateurs komen bij jou op locatie langs om een taxatierapport op te stellen en voorzien je binnen een dag van een volledig ingevuld BPM aangifteformulier.

 

Ook gegarandeerd zijn van het voordeligste BPM tarief? Neem dan contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij je langs!

 

 

Wij werken samen met: