Afspraak Bel App Mail

Transport

BPM Huys verzorgt het transport van uw voertuig vanuit de EU-landen naar Nederland. Wij doen dit met een vrachtwagen. Uw voertuig is gedurende het transport verzekerd. Neem contact met ons op voor een offerte.

 

Wilt u het voertuig liever zelf naar huis rijden? Dat is mogelijk, maar denk dan wel aan de vereisten daarvoor, zoals de kentekenplaten en verzekeringen.

De totale importkosten berekenen

De totale importkosten van uw voertuig in kaart brengen? Klik HIER voor een offerte op maat!

 

Bij het importeren van een auto vanuit een EU-land naar Nederland is het belangrijk om rekening te houden met de totale importkosten van de auto. De totale kosten bestaan namelijk niet alleen uit de aankoopprijs van de auto, maar ook uit onder andere de BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen) en andere import gerelateerde kosten. Het transport van de auto naar Nederland vormt een belangrijk onderdeel van deze importkosten.

 

Bij de aanschaf van een auto uit een ander EU-land dient u rekening te houden met de volgende kosten:

  • BPM (belasting personenauto‚Äôs en motorrijtuigen)
  • Transportkosten (importkenteken of transport per vrachtwagen)
  • RDW keuringskosten

Wat zijn de kosten voor autotransport?


De prijs van een autotransport is afhankelijk van verschillende factoren, wat betekent dat er geen vaste prijs genoemd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan de afstand die afgelegd moet worden om de auto op bestemming te krijgen, het type auto wat vervoerd moet worden, de hoeveelheid auto’s die vervoerd moeten worden en aanvullende kosten zoals tolwegen en andere toeslagen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw voertuig tijdens het transport verzekerd is. Om u een zo goed mogelijke inschatting te kunnen maken omtrent de transportkosten, raden wij aan om contact met ons op te nemen. Zo kunnen weet u direct waar u aan toe bent!

Gratis BPM indicatie

Gratis BPM indicatie

Laagste BPM garantie

Laagste BPM garantie

Binnen 1 dag geregeld

Binnen 1 dag geregeld

Landelijke service

Landelijke service

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Autotransport naar Nederland


Het autotransport naar Nederland is een cruciale schakel in het importproces. Nadat de auto veilig in Nederland is aangekomen, moet deze worden gekeurd door de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) voordat deze op de Nederlandse wegen mag rijden. Dit betekent dat de auto moet voldoen aan de Nederlandse voertuig- en veiligheidsnormen.

 

Om te zorgen dat uw droomauto op een veilige en verantwoorde manier in Nederland bij het RDW aankomt, bieden wij een verzekerd autotransport aan. Bovendien kunt u kiezen voor een volledige importservice: van het berekenen van de BPM tot het regelen van het transport en de keuring door de RDW.