Afspraak Bel App Mail

RDW

Bij het importeren van een auto naar Nederland speelt de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) een essenti├źle rol in het proces. Het RDW zorgt voor de nodige keuringen en registraties om ervoor te zorgen dat het importvoertuig aan de Nederlandse verkeers- en veiligheidsnormen voldoet.

 

RDW auto invoeren naar Nederland

Het invoeren van een auto naar Nederland begint vaak met de RDW. De RDW controleert of het voertuig voldoet aan de wettelijke eisen en of het geschikt is om in het Nederlandse verkeer te worden gebruikt. De RDW zorgt voor keuringen en inspecties om de technische staat en de veiligheid van het voertuig te waarborgen.

RDW importkeuring

Een van de belangrijkste stappen bij het invoeren van een auto is de RDW importkeuring. Tijdens deze keuring wordt het voertuig nauwkeurig geïnspecteerd om te controleren of het voldoet aan de Nederlandse standaarden. Hierbij wordt gelet op aspecten zoals verlichting, remmen, banden en milieueisen. Na een succesvolle keuring kan het voertuig worden toegelaten tot de Nederlandse wegen.

RDW: Nederlands kenteken aanvragen

Na de importkeuring is het tijd om een Nederlands kenteken aan te vragen. Dit is een belangrijke stap om het voertuig legaal op de Nederlandse wegen te laten rijden. De RDW speelt hierbij opnieuw een cruciale rol door het toekennen van het kenteken en het registreren van het voertuig in het Nederlandse systeem.

Gratis BPM indicatie

Gratis BPM indicatie

Laagste BPM garantie

Laagste BPM garantie

Binnen 1 dag geregeld

Binnen 1 dag geregeld

Landelijke service

Landelijke service

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

RDW auto invoeren door BPM Huys

Wanneer uw voertuig in Nederland is aangekomen moet u deze aanmelden bij de RDW. Normaliter moet u een fysieke afspraak maken bij de RDW hiervoor. Door de grote hoeveelheid voertuigen die wij invoeren zijn wij een RDW erkend bedrijf. Wij regelen dan ook de invoer bij de RDW. Dit betekent dat wij iedere werkdag uw voertuig direct online kunnen invoeren zonder rompslomp wachttijd.

 

De meeste van onze klanten kiezen ervoor om het invoeren van hun importauto bij de RDW aan ons uit te besteden. De kosten hiervan bedragen ÔéČ200,- per voertuig. Hierin ontzorgen wij u van al het papierwerk en de uren die u vrij moet maken voor een fysieke bezoek aan de RDW keuringsstation.

 

Zelf auto invoeren bij RDW keuringsstation

Mocht u ervoor kiezen uw voertuig zelf in te voeren, dan dient u een afspraak te maken bij het dichtstbijzijnde RDW keuringsstation. Omdat het doorgaans erg druk is bij de RDW duurt het vaak langer voordat u terecht kunt. Mocht u dit zelf willen doen, dan is het dus van belang dit goed vooruit te plannen. Let op! Door de drukte bij de RDW kan het zijn dat u soms een aantal weken verder bent voor u aan de beurt bent.