Afspraak Bel App Mail

Meet the team


Bij BPM Huys geven wij je inzicht in alle mogelijke manieren van BPM afdracht, inclusief een nauwkeurige indicatie van de af te dragen BPM bedragen.

Administratief medewerker

Directeur

Data Scientist

HR

Jurist

RDW expert

Salesman

Taxateur

Taxateur

Taxateur

Taxateur

Manager

Taxateur

Data Scientist

De perfecte combinatie van data- en autoliefhebbers


Om jou te kunnen voorzien van een gedegen en nauwkeurig advies, de laagst mogelijke BPM afdracht ├ęn een volledig ingevuld BPM aangifteformulier binnen 1 dag, bestaat ons team van specialisten uit de perfecte combinatie tussen data scientists en autoliefhebbers.

 

Onze data scientists zorgen ervoor dat alle data correct geïnterpreteerd wordt en dat er voor elke mogelijke manier om de BPM te berekenen nauwkeurige indicaties gegeven worden. Dit doen we door alle databronnen nauwlettend in de gaten te houden en onze eigen, unieke datasoftware continue te optimaliseren.

 

Uit onze ervaring is gebleken dat de BPM aangifte op basis van een taxatierapport vaak kan leiden tot een besparing van duizenden euroÔÇÖs. Op basis van de voertuiggegevens en historische data in combinatie met de nieuwste trends en ontwikkelingen, kunnen wij u een zorgvuldige indicatie geven van het verwachte BPM bedrag op basis van een taxatierapport.

 

Onze erkende taxateurs komen bij je langs op locatie om het taxatierapport op te stellen. Dankzij ons unieke geautomatiseerde systeem, ontvang je binnen 1 dag het volledig ingevulde BPM-aangifte formulier op basis van het taxatierapport.

 

Bekijk hier uw BPM of maak direct een afspraak om ├ę├ęn van onze experts op locatie je voertuig te laten taxeren!

Waarom BPM Huys?

Als je een auto importeert, moet je BPM betalen. BMP Huys is gespecialiseerd in alles wat met BPM te maken heeft en is de enige expert die inzicht biedt in alle mogelijke opties om het BPM bedrag te bepalen. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd op de voor jou gunstigste manier BPM aangifte kunt doen!

  • Gratis bpm-indicatie
  • Gegarandeerd laagste BPM
  • Binnen 1 dag geregeld
  • Landelijke service
  • Persoonlijk contact

Meer informatie